Forever Living Products Scandinavia AB

Från planta till produkt

Forever har lång erfarenhet att ta hand om färsk Aloe vera och förädla den till produkter som uppskattas världen över.
Våra odlingar finns i Texas, Mexico och Dominikanska Republiken. Som världens största producent av Aloe vera är
det självklart för oss att värna om miljön. Vi odlar därför med växelbruk.


En ren produkt

Efter skörden genomgår bladen en noggrann reningsprocess där de sköljs flera gånger i kallt vatten och även högtryckstvättas. Sedan rensas skräp bort och bladen inspekteras så att de inte är skadade. Vi tar vår Aloe vera från plantans inre, där den är väl skyddad från yttre påverkan, så att vi får ut gelén i dess renaste form.

Patenterad process

Den rena gelén samlas upp och skalrester avlägsnas. Därefter går den igenom en patenterad stabiliseringsprocess som skyddar från oxidering. Blad- och skalrester hamnar på komposten och blir en del i det naturliga kretsloppet.

Noggrant testad

Nu har vi en bra grundprodukt, men vi vill vara säkra på att den alltid håller samma jämna, höga kvalitet. Därför genomgår gelén både laboratorietester och analyser innan den får ingå som ingrediens i våra drycker och övriga produkter.

Välsmakande dryck

Aloe Vera Gel är grunden till Forevers verksamhet och stora framgångar. Drycken är vår storsäljare världen över och består av stabiliserad Aloe vera från egna odlingar. Många miljoner människor i mer än 150 länder dricker den varje dag. Naturligtvis är det samma höga kvalitet på den Aloe vera som ingår i alla våra andra produkter, från tandkräm till hudlotion.