Forever Living Products Scandinavia AB
I jul är det omtanken 

som räknas

Nyckeln till att hitta den perfekta julklappen är omtanke. Att hjälpa dina kunder att välja en gåva med tanke på den speciella person som ska få den resulterar i en gåva som gör honom eller henne extra glad. Om julklappen dessutom är producerad med omtanke om såväl kvalitet som vår miljö blir det en säker fullträff. Med julklappar från Forever blir det lätt att välja rätt

Omtanken gäller såklart också dig som FBO, på den här sidan hittar du allt du behöver för att sprida lite extra omtanke i jul – och lyckas riktigt bra med din julförsäljning.

 

 

 

 


        JULKLAPPSTIPS 

Julklappsguide

2017

I årets julkatalog hittar du både omtänksamma julklappstips och lite annat smått och gott. Den finns både i tryckt format och som bläddringsbar PDF. Välj vilket som passar dig bäst.

Ladda ner PDF här:

 Sportig, hälsomedveten eller kanske ett skönhetsfreak?
Fundera på vad som är unikt med just den här speciella personen. Kanske gillar hon verkligen att ta långa, avslappnande bad?

Okej, där har du din ledtråd…    

Läs mer här:                

 

Vad är viktigt för din speciella person? Att se bra ut, att hålla sig i form – eller helt enkelt att känna sig oemotståndligt fräsch?

Okej, där har du din ledtråd…  

Läs mer här:Fundera på vad personen i fråga behöver. Vilken gåva kommer att förenkla livet och göra hen riktigt glad? Kanske gillar han att resa?

Okej, där har du din ledtråd… 

Läs mer här:

Försök fånga upp små ledtrådar, var uppmärksam när de shoppar. Kanske finns det en sak hon verkligen skulle vilja unna sig, och sin hud?

Okej, där har du din ledtråd…  

Läs mer här: 

Det handlar inte bara om pengar. Att spendera lite
mer omtanke på att välja rätt gåva höjer gåvans värde. Kanske älskar hon en aktiv livsstil?

Okej, där har du din ledtråd…  

Läs mer här:
Fler tips? 

Följ oss 

i sociala 

medier!