Forever Living Products Scandinavia AB
Avancerad riktad

hudvård med

kraftfullt innehåll

Vi strävar alla efter att huden ska se frisk och fräsch ut och med en ungdomlig lyster. Förutsättningarna ser olika ut, men vad vi alla har gemensamt är att huden behöver och förtjänar ingredienser som verkligen vårdar, återfuktar och mjukgör. Som är valda med omsorg och med stor kunskap om deras egenskaper. Vi alla behöver en hudvårdsrutin som fokuserar helt och hållet på en välmående hud.

Därför har Forevers experter använt peptider, kollagen, naturliga mineraler, växter och den senaste vetenskapen inom hudvård, som både kompletterar Aloe vera och förstärker dess återfuktande och hudvårdande egenskaper. Våra senaste hudvårdsprodukter förbättrar hudens jämnhet och struktur och ger dig strålande, återfuktad hud som både känns och upplevs yngre. Låt dessa produkter komplettera infinite by Forever™ eller dina andra favoriter i din dagliga hudvårdsrutin.

 

 
De nya produkterna i vår avancerade hudvårdslinje är:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

557 protecting day lotion SPF 20

Dagkräm med solskyddsfaktor 20 som återfuktar, mjukgör, vårdar och blockerar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar.


560 balancing toner

Ett balanserande ansiktsvatten som vårdar och stabiliserar pH-balansen i huden. Fräschar upp och lugnar huden och återställer fuktbalansen.


559 smoothing exfoliator 

En effektiv och samtidigt skonsam exfoliator, som hjälper huden att avlägsna döda hudceller för att ge plats åt nya. 


561 awakening eye cream 

Återfuktande ögonkräm med silkeslent resultat för en ungdomlig känsla.