Forever Living Products

Forever har verksamhet i drygt 160 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera.

Forever Living – om oss

Allt började 1978 med en planta Aloe vera och en vision om att äga sin tid. Sedan dess har Forever Living Products utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen. Företaget är idag världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Majoriteten av företagets produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av den subtropiska plantan Aloe Barbadensis. Produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kontrolleras noggrant för att kunna garantera högsta kvalitet – vilket har gett Forever Livings Aloe vera certifikatet IASC’s* Seal of Approval och gjort Forever Living Products marknadsledande i världen. 

Forever Livings historia

Forever Living Products International Inc är ett privatägt företag som grundades 1978 av Rex Maughan i Tempe, Arizona, USA. Företagets affärsmodell bygger på direktförsäljning med hjälp av oberoende återförsäljare. Sedan starten utgör Aloe vera gelé basen för företagets produkter och produktutveckling. Idag ligger företagets huvudkontor I Scottsdale, Arizona och omsättningen uppgick 2014 till 2,6 miljarder dollar. Gregg Maughan är idag företagets styrelseordförande (CEO), medan Aidan O’Hare är företagets VD (President). 

Forever Living i Skandinavien

Forever Living Products Scandinavia AB är idag Skandinaviens största direktförsäljningföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera. Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På det skandinaviska huvudkontoret i Mölndal jobbar ett 60-tal medarbetare.
Forever Living Products Scandinavia AB är medlem i Direkthandelsföreningen i Sverige (DSS), Norge (DF) och Danmark (DFS). Företaget har fått många utmärkelser sedan starten 1998, bland annat av Business Region Göteborg, och har kreditranking AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan flera år tillbaka.
Alla ingredienser och användningen av dem i Forever Livings produkter är tillåtna inom EU och Skandinavien och säkra för konsument. Forever Living Products Scandinavia erbjuder en unik 90 dagars Nöjdkundgaranti, som innebär att en kund kan returnera sin produkt till återförsäljaren inom 90 dagar och få pengarna tillbaka.

Garantin innebär att om du inte är nöjd med ditt köp, kan du skicka tillbaka varan inom 90 dagar till återförsäljaren – oanvänd eller helt eller delvis använd – tillsammans med ditt kvitto. Du får tillbaka pengarna utan diskussion.