Kom i form 1-2-3

Vill du bli av med några kilo, komma igång med regelbunden träning eller kanske rensa ut dåliga vanor och negativa tankar? Vi har programmen för små och stora förändringar mot en bättre hälsa, ett aktivare liv och lägre BMI.


Mindset

DX4

Här börjar resan. Det är nu du bestämmer dig, sätter ditt mål och rensar ut dåliga vanor och negativa tankar som hindrar dig. 4 dagar med kostråd, kosttillskott och mentala övningar för att få starkare samspel mellan kropp och själ för ett djupare välmående. Kanske räcker detta för att du ska hamna på banan igen och bli medveten om din kost och dina livsstilsmål.

Vad innehåller DX4?

12 tabletter Forever Therm Plus, 8 tabletter Forever DuoPure, 4 tabletter Forever Multi Fizz, 4 portioner Forever LemonBlast, 1 Forever Sensatiable, 1 Forever Plant Protein, 4 x 330 ml Forever Aloe Vera Gel.

Stort fokus ligger på din mentala träning. Du får en ingående instruktioner som guidar dig igenom mindfulnessövningar, fokusområden, målsättning och mycket annat. Dessutom sju olika kosttillskott, varav sex helt nya som utformats specifikt för DX4, och kostråd för de fyra dagarna.


Säljtips! 

 • Hjälper dig sätta dina mål
 • Mindfulnessövningar
 • Innovativa kosttillskott

 


Viktminskning 

C9

Det här är programmet för dig som vill gå ner i vikt. Om du vill slänga ut de där fripassagerarna som tagit plats på höfter, mage och lår innan de funnit sig till rätta och flyttat dit för gott, så hjälper C9 dig att komma igång med viktminskning snabbt. 9 dagar med kostråd, kosttillskott och träningsprogram. Gör ditt C9-program efter avslutat DX4-program.

Vad innehåller C9?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel och digital handbok.

Fyra kosttillskott med fullt fokus på att ge dig de mineraler och vitaminer du behöver, samtidigt som du håller en lågkalorikost för att gå ner i vikt. Du får en digital handbok med instruktioner dag för dag, nyttiga och goda recept, och tips på bra träningsövningar.

Säljtips! 

 • Gå ner i vikt
 • Nyttiga och goda recept
 • Kom i form snabbt

 


Bestående förändring

F15

Vill du få till en varaktig viktminskning och förändring? För att komma in i dina nya hälsosamma vanor kan du gå över till F15 direkt efter C9. Fokus ligger nu på hälsosam och energigivande mat, men också lite hårdare träning. Programmet finns i tre nivåer, Beginner/Intermediate/Advance,beroende på vilken utmaning du vill ha. 15 dagar som hjälper dig att hålla fast vid dina nya vanor och göra din förändring bestående.

Vad innehåller F15?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2 x 1 l Forever Aloe Vera Gel och handbok.

Kosttillskotten i F15 är samma som i C9, men instruktionerna skiljer sig åt. Programmet består av två etapper på 15 dagar vardera, om du vill köra båda etapperna behöver du komplettera med två stycken Forever Aloe Vera Gel.

Säljtips! 

 • Varaktig förändring
 • Hälsosamma recept
 • Anpassade träningsprogram 
   

 

Få hjälp av våra digitala träningsvideos