C9 och F15 – häng med på en vikt- och hälsoresa

C9 och F15 är kost- och träningsprogrammen som snabbt tar dig upp på banan mot dina nya mål. Här skapar du nya sundare vanor som håller även efter att programmen är genomförda. Forever är med dig hela vägen.

Gör det tillsammans

Allt blir roligare när man gör det tillsammans. Teama upp med en eller flera kompisar som också vill komma i form på ett roligt sätt. Starta samma dag och peppa varandra i era sociala kanaler, träna tillsammans, digitalt eller irl, och dela med er av favoritrecept och tips. Det finns en extra styrka i att vara flera. Det kommer garanterat komma dagar som känns extra motiga, men då kanske någon annan i gruppen har en jättebra dag och kan peppa och se till att du ändå hänger i. Och tvärtom kan du hjälpa någon annan när du har en toppendag.

Träningsvideos

Låt våra proffsiga instruktörer leda dig genom träningspassen. Här hittar du de digitala träningspassen >
Och lite extra inspiration >
 


Detta ingår i paketen

Både C9 och F15 innehåller samma kosttillskott och måltidsersättning. Det som skiljer dem åt är kostuppläggen och träningsprogrammen. Detta är helhetslösningar som tillsammans hjälper dig att komma igång och dessutom att skapa nya vanor som håller. Du får tillgång till en massa nyttiga och goda recept, träningsvideos för olika nivåer och en hel massa pepp.

Kosttillskotten: 

Forever Aloe Vera Gel – Aloe vera-dryck som består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Med vitamin C som motverkar trötthet och utmattning och bidrar till immunförsvarets normala funktion.

Forever Ultra – Ersätt 1-2 måltider per dag med denna måltidsersättning för att gå ner i vikt eller behålla den vikt du har. Eller ta den som ett mellanmål när du är sugen på något smaskigt. Innehåller högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier.

Forever Therm – Innehåller vitaminerna C, B2, B6, B12 och pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning.

Forever Fiber – Kostfibrer är en viktig del av att äta hälsosamt. Med Forever Fiber får du fibrer i din kost utan att tillföra onödiga kalorier.
 


Vanliga frågor

Vad är C9?
C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. Här tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll.

Vad är F15?
Det är ett tre nivåers träningsprogram uppdelat i 2 steg à 15 dagar vardera. Du väljer
mellan Beginner, Intermediate och Advanced beroende på hur din aktiva
livsstil ser ut.

Vilken sorts träning innehåller programmen?
Träningspassen varierar mellan styrketräning och kondition samt uppvärmnings- och nedvarvningspass, i varierande grad.

Behöver jag träna varje dag?
Nej, det är viktigt att du vilar mellan passen så att du återhämtar dig.