C9 och F15 – häng med på en vikt- och hälsoresa

Låt 2022 bli hälsans och välmåendets år. Rivstarta med en riktigt välgörande utmaning. C9 och F15 visar vägen mot nya mål.

Att lägga om sina vanor och påbörja resan mot en hälsosammare livsstil kan man självklart göra när som helst. Men det finns något symboliskt i att låta ett nytt år vara startskottet för ens nya jag. Det ska du så klart ta vara på, satsa på C9 och F15 i januari. Med dessa kost- och träningsprogram kommer du snabbt på banan mot dina nya mål, och du får hjälp att skapa nya sundare vanor som håller även efter att programmen är genomförda.

Gör det tillsammans

Allt blir roligare när man gör det tillsammans. Teama upp med en eller flera kompisar som också vill komma i form på ett roligt sätt. Starta samma dag och peppa varandra i era sociala kanaler, träna tillsammans, digitalt eller irl, och dela med er av favoritrecept och tips. Det finns en extra styrka i att vara flera. Det kommer garanterat komma dagar som känns extra motiga, men då kanske någon annan i gruppen har en jättebra dag och kan peppa och se till att du ändå hänger i. Och tvärtom kan du hjälpa någon annan när du har en toppendag.

Träningsvideos

Låt våra proffsiga instruktörer leda dig genom träningspassen. Här hittar du de digitala träningspassen >
Och lite extra inspiration >
 


Detta ingår i paketen

Både C9 och F15 innehåller samma kosttillskott. Det som skiljer dem åt är kostuppläggen och träningsprogrammen. Detta är helhetslösningar som tillsammans hjälper dig att komma igång och dessutom att skapa nya vanor som håller. Du får tillgång till en massa nyttiga och goda recept, träningsvideos för olika nivåer och en hel massa pep.

Kosttillskotten: 

Aloe Vera Gel – Aloe vera-dryck som består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet. Med vitamin C som motverkar trötthet och utmattning och bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Forever Ultra – Ersätt 1–2 måltider per dag med denna shake för att gå ner i vikt eller behålla den vikt du har. Eller ta den som ett mellanmål när du är sugen på något smaskigt. Innehåller högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier.

Forever Therm – Innehåller vitaminerna C, B2, B6, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning.

Forever Fiber – Kostfibrer är en viktig del av att äta hälsosamt. Med Forever Fiber får du fibrer i din kost utan att tillföra onödiga kalorier.
 


Vanliga frågor

Vad är C9?
C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. Här tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. Produkter, måttband och broschyr ingår.

Vad är F15?
Det är ett tre nivåers träningsprogram uppdelat i 2 steg à 15 dagar vardera. Du väljer
mellan Beginner, Intermediate och Advanced beroende på hur din aktiva
livsstil ser ut. Produkter, shakeflaska och broschyr ingår.

Vilken sorts träning innehåller programmen?
Träningspassen varierar mellan styrketräning och kondition samt uppvärmnings- och nedvarvningspass, i varierande grad.

Behöver jag träna varje dag?
Nej, det är viktigt att du vilar mellan passen så att du återhämtar dig.
 


Mota sötsuget

Här kommer några tips på hur du står emot suget och håller fast vid dina nya rutiner:

Drick mer vatten. Kan dämpa hungerkänslorna. Dessutom behöver din kropp ungefär två liter vatten om dagen.

Planera i förväg. Om du vet att du brukar bli sugen vid en viss tid på dagen, planera dina måltider efter det. 

Medvetenhet och måttlighet. Att helt förbjuda sig själv att äta saker man är sugen på kan ha negativ inverkan på en nyttig kosthållning. Om du är sugen på något onyttigt kan du istället äta en liten portion av det i samband med en nyttig måltid, en gång i veckan. Att ge efter för suget med måtta hjälper dig att hålla dig till ditt kostschema, att känna dig nöjd och hålla motivationen uppe.
 


Mat för mästare

Nyttigt behöver inte betyda tråkigt. Här är tips på en smaskig middag för sanna champions. Du hittar mer matinspiration i foldern som följer med F15. 

Middag

  • 110–150 g mager nötfärs*
  • 2 majstortillabröd
  • 2 msk ost
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 liten zucchini
  • 0,5 tsk lökpulver
  • 0,5 msk chilipulver
  • 1 krm kummin

Värm ugnen till 220°. Riv zucchinin och krama ur vätskan med hjälp av hushållspapper. Hetta upp rapsolja i en panna på medel-hög värme. Lägg i zucchini, nötfärs, lökpulver, chilipulver, och kummin. Rör om och tillaga tills nötfärsen är genomstekt. Spreja tortillabrödet med olja och lägg på en bakplåt. Dela upp färsblandningen på tortillabröden. Strö över ost, rulla ihop och tillaga i ugnen i 14 minuter.

* Mindre mängd för lägre kaloriintag (beroende på ålder, kön, träningsnivå med mera).