Jobba med oss

Är du sugen på en ny karriär? Eller vill du dryga ut kassan med en extrainkomst helt på dina villkor? Då ska du fortsätta läsa här. 

Att jobba när, var och hur mycket du vill. Visst låter det härligt. Som återförsäljare hos Forever är du din egen chef och bestämmer helt över ditt arbete. Vi erbjuder två förtjänstmöjligheter, försäljning och rekrytering, du väljer själv vilket du vill fokusera mest på.   

Om Forever

Forever är ett privatägt företag som grundades 1978 i USA. Idag är vi den största odlaren, tillverkaren och distributören av Aloe vera-produkter i världen, med kontor i fler än 160 länder. Att starta en Foreververksamhet är förenat med små kostnader, få risker och kort startsträcka – du är igång så fort du har registrerat dig och lagt din första order. Vår vision är att erbjuda ett rikare liv. Med det menar vi:

  • Produkterna inom hälsa och friskvård
  • Affärsmöjligheten där du har frihet att arbeta när, var och hur mycket du vill
  • Den personliga utvecklingen som kommer av att du är din egen och har möjlighet att inspirera och leda andra återförsäljare

Affärsmodellen

Forevers affärsmodell kallas Network Marketing. Det är en form av direkthandel, där du som oberoende säljare även kan bygga din egen säljorganisation där du coachar ditt team till framgång. Det bygger på rekommendationer, du berättar om produkter du själv använder och gillar för dina vänner och bekanta. De pengar som i vanliga fall går till mellanhänder och reklam betalas istället ut till dig som tack för att du rekommenderar produkterna vidare och hjälper företaget att växa. Vem som helst kan bli framgångsrik inom Network Marketing, oberoende av bakgrund och utbildning. Resultatet står alltid i direkt relation till tiden, engagemanget och arbetet du investerar. 

Fördelar

Egen men aldrig ensam. 
Förutom att vi på kontoret stöttar dig så får du coachning av din sponsor (personen som rekryterade dig). Du kan känna dig trygg med att hjälpen alltid finns nära till hands.

Frihet. 
Du arbetar när, var, hur mycket och med vem du vill.

På dina villkor. 
Du bestämmer själv hur du ska utvecklas och vilka mål du vill uppnå.

Support och verktyg. 
Du får fri tillgång till marknadsföringsmaterial av olika slag, så som en egen hemsida, kampanjer och andra inspirerande och säljande hjälpmedel.

Kom igång idag

Enklaste sättet att börja som återförsäljare är att köpa något av våra två startpaket där vi samlat ihop våra mest populära storsäljare. Då blir du Assistant Supervisor, vilket innebär att du får 30% rabatt på våra produkter och även får sälja dem vidare med vinst.

Låter detta som något för dig? Kontakta då den återförsäljare som du brukar handla Foreverprodukter av. Om du inte redan har en kontakt så hittar du en här >