Fantastiska Forever-favoriter

Har du provat våra klassiska premiumprodukter? Storfavoriterna vars egenskaper uppskattas i allt fler hem, och där efterfrågan alltid ligger på topp. Den gemensamma nämnaren? Back to basics.

Forever arbetar kontinuerligt med att ta fram nya kosttillskott, lotions, serum och andra härliga tillskott till sortimentet. Vi gör även uppdateringar och förbättringar av befintliga produkter för att hela tiden ligga i framkant av forskning och utveckling. Men så finns det favoriter som håller i vått och torrt. Forever har en rad älsklingar som mer eller mindre behållit samma formula i decennier, ett vinnande koncept helt enkelt. Låt oss presentera ett urval av våra tidlösa klassiker. Du hittar så klart fler i vår webshop.

 Forever Aloe Vera Gel 
Här har du flaggskeppet nummer 1. Vår fantastiska dryck kommer i inte mindre än fyra olika smaker: originalet Forever Aloe Vera Gel för allra högsta Aloe vera-halt, Forever Aloe Berry Nectar med syrlig bärsmak, Forever Aloe Peaches med söt smak av persika och Forever Aloe Mango med tropisk mangosmak.

Ta en slurk om dagen. För att lättare komma ihåg så ta dina kosttillskott, bland annat Forever Aloe Vera Gel, vid samma tid varje dag. På så sätt blir det en naturlig del av din dagliga rutin. Självklart kan du också blanda din Aloe vera-dryck i en smoothie, eller dressing, eller sorbet, eller … ja, du kan säkert komma på fler mumsiga sätt att ta din dagliga Forever Aloe Vera Gel.

Fördelar: 

  • Upp till 99,7 % av finaste innerfilé av handplockad Aloe vera
  • Innehåller vitamin C 
  • Högsta kvalitet garanteras genom att vi är certifierade av The International Aloe Science Council (IASC)

KÖP HÄR

 

Aloe Vera Gelly 
Aloe Vera Gelly är vår Aloe vera – på tub. Aloe Vera Gelly ger dig oändligt många användningsområden att utforska. Använd till exempel på torr hud för att göra den återfuktad och len igen. Absorberas snabbt av huden och är fuktighetsbevarade, lugnande och vårdande. Den dämpar också klådan när du fått ett insektsbett och svalkar huden när solen tagit lite för hårt. Eller använd efter rakning när huden är lite extra känslig. Eftersom Aloe Vera Gelly inte innehåller vare sig fett eller parfym så passar den också utmärkt som ögonkräm på den känsliga huden runt ögonen. 

Se alltid till att ha en Aloe Vera Gelly i väskan så är du redo för sommarens alla äventyr. Ha gärna även en tub i kylen, det svalkar underbart på ömmande hud. 

Fördelar: 

  • Hudvårdande stabiliserad Aloe vera i geléform
  • Tillför fukt 
  • Lugnande och fuktighetsbevarande

KÖP HÄR

 

Forever Aloe Lips 
Även den här godingen har många användnings-områden. Förutom så klart att göra dina läppar mjuka och lena, och skydda dem mot väder och vind. Forever Aloe Lips gör även underverk med fnasiga nagelband och torra armbågar. Du kan också ge dina hälar en välgörande behandling innan du går och lägger dig. Fungerar även som första-hjälpen vid klåda av insektsstick. 

Eftersom Forever Aloe Lips inte innehåller vatten så fungerar det utmärkt även i kyligt väder. Hudvårdande Aloe vera, mjukgörande jojobaolja och bivax arbetar tillsammans för att ge dig maximal effekt. Alltid smidigt att ha med, i fickan eller väskan. 

Fördelar: 

  • Skyddar mot väder och vind
  • Inget tillsatt vatten 
  • Mjukgörande och vårdande

KÖP HÄR