Hårvård för glow med Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner

Schampo och balsam som vårdar och stärker hela vägen från hårbotten och ut i topparna – Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner är hårexperterna som gör ditt hår mjukare, glansigare och fylligare utan att tynga ner.

Hårvårdsprodukter för glow och volym

Aloe-Jojoba Shampoo 
Här har du ett sulfatfritt schampo med milda men effektiva ingredienser som stärker och ger volym. Aloe vera och jojoba är en beprövad kombination som vårdar både hår och hårbotten. Krämigt återfuktande och mjukgörande, rena VIP-behandlingen för ditt hår.

Fördelar: 

  • Ett schampo för alla hårtyper som även vårdar hårbotten
  • Sulfatfritt 
  • Ger fräscht hår som är lätt att styla

KÖP HÄR

 

Aloe-Jojoba Conditioner 
Vill du ha mjukt, glansigt hår med frisk glow? Som dessutom är lätt att styla? Då är Aloe-Jojoba Conditioner lösningen för dig. Vårdar utan att tynga ner. Förutom jojobaolja innehåller den även arganolja och nyponolja.

Fördelar: 

  • Ett balsam för alla hårtyper som även vårdar hårbotten
  • Tre olika oljor som bevarar fukt 
  • Kraftfull men skonsam formula

KÖP HÄR

Bästa hårtipsen

Tvätta inte för ofta. Det sliter onödigt på håret och dessutom sköljer du bort kroppens egna oljor som är viktiga för håret.
Skölj kallt. Det hjälper till att sluta håret och sätter igång blodcirkulationen.
Sulfatfritt. Det hjälper till att bevara fukt och färg (om du har färgat hår).
Krama ur håret istället för att gnugga. Det minskar risken för kluvna toppar och risigt hår.
Massera hårbotten. Det ökar blodcirkulationen i hårbotten.

Pst … 

Om du vill stärka håret från insidan kan du komplettera din hårvård med vårt exklusiva kosttillskott Forever Marine Collagen. Här får du en boost med kollagen, koenzym Q10, vitaminer, mineralen zink som bidrar till att bibehålla normala naglar, och biotin som bidrar till att bibehålla normal hud och hår. Fullt fokus på att ta hand om både hud, naglar och hår inifrån och ut för att du ska bli ditt allra fräschaste jag.

KÖP HÄR