Solig hudvård med glow

Hur får du din hy strålande fräsch? Perfekt glow handlar om rätt förberedelser och rätt produkter. Forever hjälper din hud att ta fram ditt allra vackraste jag inför solsäsongen.

Hudvårdsrutinen för lyster och glow

Peeling
Att regelbundet peela och skrubba bort hudrester och smuts gör att huden känns, och är, ren och fräsch. Tänk bara på att huden i ansiktet är skör och tunn jämfört med kroppen i övrigt, så använd finkornig peeling. De utvalda ingredienserna i Forevers smoothing exfoliator är effektiva, men samtidigt skonsamma för ansiktets känsliga hud. Använd 2–3 gånger i veckan. 

KÖP HÄR

Återfuktning
Återfuktning är A och O för fräsch och ungdomlig hud. Torr hud får lättare rynkor och blir slappare. Tvätta inte för ofta, det torkar ut. Hyaluronsyra hjälper till att binda mycket vatten, upp till 1 000 gånger sin vikt. I vår hydrating serum finns hela fyra olika typer av hyaluronsyra. En fuktbomb för din hud. Använd dagligen.

KÖP HÄR

Solskydd
Med protecting day lotion ger du ditt ansikte inte bara en vårdande och återfuktande dagkräm, utan dessutom ett extra skydd mot solen. Hud som utsätts för mycket sol riskerar att åldras i förtid. Rynkor och pigmentförändringar kan bli ovälkomna effekter av för mycket av solens UV-strålar. Därför är en ansiktskräm med solskyddsfaktor en viktig del av din dagliga hudvårdsrutin året om. Med protecting day lotion får du skydd mot både UVA- och UVB-strålning. Nu kan du njuta av solen utan att tveka.

KÖP HÄR

Till kvällen
För intensiv återfuktning under natten, applicera deep moisturizing cream innan du går och lägger dig. Denna enastående kräm innehåller mängder av hudvårdande ämnen, bland annat oljor från macadamianöt och solrosfrön, tallbarksextrakt och skyddande ceramider. Och naturligtvis vår egen Aloe vera. Den har en härligt slät konsistens som snabbt absorberas av huden. Ren kärlek på burk.

KÖP HÄR

Bonustips! Ansiktsmassage

Pigga upp trött och glåmig hy med lite skön massage. Använd fingertopparna och ta i lagom hårt, det ska absolut inte göra ont. Du ökar blodcirkulationen och ser pigg och rosig ut.

Solkräm och solskydd, så funkar det

Måste jag använda solskydd när det är molnigt? Vad betyder SPF? Vad är skillnaden mellan UVA och UVB? I Forevers solskola får du svaren och undviker att bränna dig i sommar.

FOREVERS SOLSKOLA