Solkysst glow för din hy

Hur får du din hy strålande fräsch? Perfekt glow handlar om rätt förberedelser och rätt produkter. Forever hjälper din hud att ta fram ditt allra vackraste jag inför sommaren.

Hudvårdsrutinen för lyster och glow i sommar

Peeling
Att regelbundet peela och skrubba bort hudrester och smuts gör att huden känns, och är, ren och fräsch. Tänk bara på att huden i ansiktet är skör och tunn jämfört med kroppen i övrigt, så använd finkornig peeling. De utvalda ingredienserna i Forevers smoothing exfoliator är effektiva, men samtidigt skonsamma för ansiktets känsliga hud. Använd 2–3 gånger i veckan. 

KÖP HÄR

Återfuktning
Återfuktning är A och O för fräsch och ungdomlig hud. Torr hud får lättare rynkor och blir slappare. Tvätta inte för ofta, det torkar ut. Hyaluronsyra hjälper till att binda mycket vatten, upp till 1 000 gånger sin vikt. I vår hydrating serum finns hela fyra olika typer av hyaluronsyra. En fuktbomb för din hud. Använd dagligen.

KÖP HÄR

Solskydd
Du behöver mer solskydd än du kanske tror. Redan tidigt på våren kan solen vara stark, till och med en molnig dag kan det behövas skydd. Du vill ju bli brun, inte röd. Återfuktande Aloe Sunscreen skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Med en kombination av fysikaliskt och kemiskt solfilter för bästa resultat.

KÖP HÄR

After sun
Om solen trots allt skulle ta lite för hårt så är hjälpen nära. Aloe Vera Gelly är vår finaste Aloe vera i geléform, och fungerar perfekt som after sun. Absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Innehåller, förutom Aloe vera, även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. 

KÖP HÄR

Bonustips! Ansiktsmassage

Pigga upp trött och glåmig hy med lite skön massage. Använd fingertopparna och ta i lagom hårt, det ska absolut inte göra ont. Du ökar blodcirkulationen och ser pigg och rosig ut.

Solkräm och solskydd, så funkar det

Måste jag använda solskydd när det är molnigt? Vad betyder SPF? Vad är skillnaden mellan UVA och UVB? I Forevers solskola får du svaren och undviker att bränna dig i sommar.

FOREVERS SOLSKOLA