Forever Living Products Scandinavia AB

Historik

Forever Living Products föddes 1978 i Arizona, USA. Grundaren Rex Maughan hade långt tidigare definierat två saker som han ansåg skulle öka hans livskvalitet, nämligen bättre hälsa och ekonomiskt oberoende. Han ville också ge alla andra som månade om sitt välbefinnande ett nytt och naturligt alternativ. Rex prövade flera olika vägar, men först 1978 hittade han rätt. Då bjöds 43 personer, främst nära och kära, in till den första presentationen av Forever Living Products och Rex avslöjade sin plan för hur han – och vem som helst – skulle kunna skaffa sig såväl bättre hälsa som ekonomisk frihet.

Idén var lika enkel som genial. Den gick ut på att erbjuda människor produkter som de bevisligen mår bra av, men istället för att lägga en förmögenhet på traditionell reklam i TV och tidningar skulle det ske genom personliga möten. Reklampengarna kunde istället gå till dem som ville hjälpa till att sälja produkterna.

Konceptet var lysande och Rex Maughan nådde sina mål med råge. Mer än 30 år senare är intresset för hälsa och välbefinnande en av de starkaste trenderna i vårt samhälle, vilket gör hans idéer mer aktuella än någonsin. Idag är Rex Maughan en oerhört välbärgad man, som fortfarande äger Arizonas numera största privata företag. Han är djupt engagerad, både personligen och ekonomiskt, i en rad olika välgörenhetsprojekt.

Runt om i världen fortsätter flera miljoner återförsäljare att arbeta enligt Rex modell, många av dem med fantastiskt framgångsrikt resultat. Just nu finns Forever representerat i över 150 länder i alla världsdelar och antalet länder och återförsäljare växer hela tiden.

I Skandinavien har Forever funnits sedan 1998. Huvudkontoret ligger i Mölndal och filialer finns i Norge, Danmark och Finland. Produkterna distribueras till återförsäljarna från lagret i Holland.
Forever är medlem i Direkthandelns Förening i Sverige.