Forever Living Products Scandinavia AB

Kvalitet, miljö & ansvar

I vår verksamhet bemödar vi oss om att värna miljön och göra så lite avtryck som möjligt. Därför odlas all vår Aloe vera med växelbruk för att inte utarma jorden.

Vi strävar efter att alla Forevers medarbetare ska må bra och att vi ska ge våra återförsäljare och slutkunder tillgång till produkter av högsta kvalitet. Vi är mycket stolta över att Forever är ett av få företag i USA som certifierats både för kvalitet och miljö enligt den internationella standarden ISO 9001 och 14001 samt OHSAS 18001, som handlar om arbetsmiljö och säkerhet. 

För att ge tillbaka en del av Forever-andan till samhället arbetar vi aktivt med olika hjälporganisationer och bidrar även till humanitära projekt genom Forever Giving. Läs mer om det på www.forever-giving.org

Forevers båda fabriker, Aloe Vera of America och Forever Nutraceuticals, arbetar enligt GMP (Good Manufacturing Practice). GMP är ett regelverk som används vid tillverkning och paketering av bland annat läkemedel, livsmedel och hälsokost för att säkerställa högsta kvalitet hos produkterna.

 

Kontorets miljöarbete

Även här på Forevers skandinaviska huvudkontor ser vi miljöarbetet som en viktig del i vår verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt för att vår miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt, bland annat genom att:

 • Följa de lagar och krav som gäller för vår verksamhet.
   
 • Effektivisera resursanvändningen när det gäller transporter och energi.
   
 • Ställa krav och påverka samarbetspartners, samt i första hand välja leverantörer av produkter och tjänster som arbetar aktivt med miljö- och etikfrågor.
   
 • Fortlöpande öka kunskapen och höja medvetenheten kring miljöfrågor, både inom företaget och i samarbete med våra återförsäljare.
   
 • Diskutera och väga in miljöaspekter i våra arbetsuppgifter.

Och vårt miljöarbete har gett resultat. Sedan 2009 är vi miljödiplomerade här på kontoret, något vi naturligtvis är oerhört stolta över.

 


Miljöpolicy

 

 

AAA = högsta kreditvärdighet

Forever Scandinavia har varit certifierat med högsta kreditvärdighet AAA i över tio år. Det är vi så klart stolta och glada över. En AAA-diplomering visar att företaget är väl etablerat, och har en jämn och positiv utveckling. Forever uppfyller gott och väl kraven för AAA.