Forever Living Products Scandinavia AB

Living the Forever Lifestyle

 Nick Söderblom


“Jag har hållit på med fitness och hälsa hela livet och det ligger mig varmt om hjärtat att hjälpa andra människor att ta hand om sig. Jag är mån om vad jag äter och om vad jag använder på min hud och när jag träffade Forever kändes det helt rätt med en gång! Konceptet är klockrent: affärsmöjligheten är generös och genomtänkt, i företaget finns en enorm, positiv energi där alla gläds åt varandras framgångar och produkterna håller absolut högsta klass. 

Några av mina personliga favoriter bland tillskotten är Argi+, Ultra, Arctic Sea och självklart Aloe Vera Gel. Dessa använder jag dagligen och jag tycker om att känna hur gott de gör i kroppen. Huden får sitt med Aloe Nourishing Serum och Sonya Deep Moisturizing Cream. De passar mig perfekt eftersom mitt yrke innebär stora påfrestningar på huden då jag duschar ofta, reser mycket och vistas mycket ute i solen.
 
Eftersom jag har hållit på med kost och träning så länge kan jag väldigt mycket om detta och har därför med mig en sund skepsis. Jag vill bara använda de bästa produkterna och jag tycker även att det är viktigt att man omger sig med positiva, motiverande människor. Det gör jag nu och jag är stolt över att få representera Forever.”

- Nick Söderblom
// Personlig tränare, föreläsare och ambassadör för Forever#livingtheforeverlifestyle

Att jobba med Forever är inget vanligt jobb – vi brukar säga att det är en livsstil. Kolla in hur våra Forever Business Owners gör det på #livingtheforeverlifestyle.

Vill du också vara med? Kontakta din FBO, eller hitta en här.