Hårfint med Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner

Schampo och balsam som vårdar och stärker hela vägen från hårbotten och ut i topparna – Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner är hårexperterna som gör ditt hår mjukare, glansigare och fylligare utan att tynga ner.

Är du trött på frissigt hår som är omöjligt att styla? Misströsta inte, hjälpen är nära. Forevers Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner tar hand om både hår och hårbotten på ett skonsamt men effektivt sätt.

Sulfatfritt
Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner är fria från sulfater. Sulfater är visserligen inte farliga, men de torkar ut. Att ta hand om ditt och din hårbotten med sulfatfria produkter hjälper till att:

Bevara fukt
Sulfater kan inte skilja på naturliga oljor som håret behöver och de fetter som du vill tvätta bort. De tar bort allt fett, vilket torkar ut och ger skört hår som lätt går av. 

Bevara färg
Om du har färgat hår kan sulfatfritt schampo och balsam dessutom bidra till att bevara färgen och undvika missfärgning. 

Återfukta hårbotten
Även din hårbotten blir glad om du inte använder produkter med sulfater. Torr hårbotten kan leda till irritation och klåda. Inte kul.

Det finns alltså många anledningar till att hålla sig borta från sulfater, och istället använda Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner.
 

Aloe-Jojoba Shampoo – du får:

  • ett schampo för alla hårtyper som även vårdar hårbotten
  • vårdande Aloe vera och jojoba
  • ett rikt lödder som hjälper till att skölja bort orenheter 
  • fräscht hår som är lätt att frisera 

Aloe-Jojoba Conditioner – du får:

  • ett balsam för alla hårtyper som även vårdar hårbotten
  • Aloe vera och jojoba
  • tre olika oljor som bevarar fukt 
  • en produkt fri från sulfater
     

Pst … Om du vill stärka håret från insidan kan du komplettera din hårvård med vårt exklusiva kosttillskott Forever Marine Collagen. Här får du en boost med kollagen, vitaminer, mineralen zink och koenzym Q10 med fullt fokus på att ta hand om både hud, naglar och hår inifrån och ut för att du ska bli ditt allra fräschaste jag.