Hudvård för kroppen på soliga dagar

Hos Forever hittar du solvårdsprodukterna som förbereder din kropp för sol så du får gyllene glow och minskar risken för sveda och klåda.

Förbered kroppen för sol

Skrubba
Se till att huden är riktigt ren genom att regelbundet skrubba bort hudrester och smuts. Ett vanligt missförstånd är att man inte ska exfoliera under sommaren för att inte skrubba bort solbrännan. Var inte orolig för det, genom att ta bort torr och trött hud på ytan håller solbrännan längre. Använd Forever Aloe Scrub på hela kroppen 1–2 gånger per vecka. 

KÖP HÄR

Återfuktning
Efter en grundlig exfoliering behöver din hud återfuktning. Aloe Body Lotion låser in fukten i huden samtidigt som den skyddar och stärker. Denna vårdande goding med fuktighetsbevarande oljor från naturen, såsom argan och jojoba, absorberas snabbt och ger ett silkeslent resultat. Passar även för känslig hud.

KÖP HÄR

Solskydd
Du behöver mer solskydd än du kanske tror. Redan tidigt på våren kan solen vara stark, till och med en molnig dag kan det behövas skydd. Du vill ju bli brun, inte röd. Återfuktande Aloe Sunscreen skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Med en kombination av fysikaliskt och kemiskt solfilter för bästa skydd.

KÖP HÄR

After sun
Om solen trots allt skulle ta lite för hårt så är hjälpen nära. Aloe Vera Gelly är vår finaste Aloe vera i geléform, och fungerar perfekt som after sun. Absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Innehåller, förutom Aloe vera, även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. 

KÖP HÄR

4 tips till en fin och jämn solbränna!

1. Hög solskyddsfaktor. Smörj dig redan innan du går ut så att krämen hinner sjunka in, och därefter varannan timme. Solskyddsfaktorn är viktig för att minska uppkomsten av rynkor och att huden åldras i förtid.

2. Stressa inte. Låt huden vänja sig och var bara ute i solen korta stunder de första dagarna.

3. Duscha alltid efter att du badat, både klor och saltvatten torkar ut huden.

4. Smörj in dig efter att du solat eller duschat – är huden återfuktad kommer den att bevara din nya, jämna solbränna bättre. 

Solkräm och solskydd, så funkar det

Måste jag använda solskydd när det är molnigt? Vad betyder SPF? Vad är skillnaden mellan UVA och UVB? I Forevers solskola får du svaren och undviker att bränna dig i sommar.

FOREVERS SOLSKOLA