Forever Living Products Scandinavia AB


 

En livsstilsförändring
för din hälsas skull

 

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål.

I vår F.I.T.- familj är F15 den senaste medlemmen. F.I.T., som står för Foundation, Inspiration och Transformation, är utvecklat för att du ska få den hjälp du behöver för att behålla en hälsosammare livsstil.

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet till nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe vera Gel (köps separat) och kan då fortsätta med ytterligare 15 dagar i nivå 2.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Hur ser din aktiva livsstil ut? Välj den nivå i F15 som passar dig bäst: 

 

  F15 BEGINNER 1 & 2  

”För en lyckad viktnedgång är det lika viktigt att ändra sitt tankesätt som att förändra kroppen.”

 

 
F15 Beginner passar dig som är i början, eller som vill börja, en aktiv livsstil. Programmet hjälper dig att förändra ditt förhållningssätt till mat och träning.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett träningsschema som gradvis ökar i ansträngningsgrad, tips som kan hålla din motivation uppe, goda och hälsosamma recept och information om hur du kan lägga upp din kost samt om hur olika råvaror kan påverka din hälsa. Programmet uppmuntrar och hjälper dig så att du kan behålla din nya, hälsosammare livsstil.

F15 Beginner lär dig hur du gör permanenta förändringar för din hälsas skull. 

Välj F15 Beginner om följande stämmer in på dig:

 • Du har inte börjat eller har nyss börjat med din träning
 • Du vill få guidning i hur du ska tänka om kost och träning för att skapa permanenta livsstilsförändringar
 • Du vill tydligt kunna mäta och följa upp dina resultat

Beställ ditt eget F15 Beginner-paket redan idag!   

 

 

 

 

 

 

  INTERMEDIATE 1 & 2  
 

”Förberedelse leder till framgång.”

 

Oavsett om du redan är aktiv, men inte ser önskade resultat eller om du är redo att ta nästa steg på din hälsosamma bana, så är Intermediete rätt val för dig.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett utförligt träningsschema som successivt ökar i ansträngningsgrad, goda och hälsosamma recept med tydlig information om hur olika råvaror påverkar din livsstil, hur du kan förenkla din kost, hur du undviker att falla för frestelser och värdefulla tips för att du ska nå dina satta mål.

F15 Intermediate tar din redan aktiva livsstil till nästa nivå.  

Välj F15 Intermediate om följande stämmer in på dig:

 • Du är regelbundet aktiv men vill ta din träning till nästa nivå
 • Du vill få hjälp med att strukturera upp din kost, träning samt dina kroppsmått och vikt för att nå dina mål
 • Du vill få en komplett guidning i hur din aktiva livsstil kan få positivt permanenta resultat

 

Beställ ditt eget F15 Intermediate-paket redan idag! 

 

 

 

 

 

  ADVANCED 1 & 2  

 

”Din kropp är en maskin.”

 
 
Oavsett om du är en atlet som står på toppen av din karriär eller är mycket aktiv och söker nya utmaningar för att kunna nå nästa nivå, så uppfyller F15 Advanced dina behov.

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil och en fullspäckad 48-sidig broschyr med ett tufft träningsschema, information om vad du ska äta för att matcha din kroppstyp, hur du uppnår bästa resultat utefter dina förutsättningar och ett tydligt sätt att hålla koll på dina framsteg.

F15 Advanced fördjupar sig ytterligare i kostcirkeln, vilka råvaror som bäst matchar din träning och hur din dygnsrytm kan påverka ditt resultat. Du får recept på kost som matchar din träning och utförlig information om hur du tar dig framåt i din prestation.

F15 Advanced hjälper dig att nå optimala resultat och behålla dem.

Välj F15 Advanced om följande stämmer in på dig:

 • Du är högpresterande i din träning
 • Du söker nya, tuffa utmaningar
 • Du vill få en djupare kunskap i hur kost, träning och hälsa hänger ihop och påverkar dina resultat

Beställ ditt eget F15 Advanced-paket redan idag! 

 

Produkterna som ingår i F15 ser du här nedan:


2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Originalet! Vår storsäljande Aloe vera-dryck består av handplockad Aloe vera. Avnjuts dagligen av miljontals människor världen över.

1x FOREVER FIBER™

30 portionsförpackningar. En portion ger dig hela 5 gram kostfiber – men minimalt med kolhydrater och kalorier.

1x FOREVER THERM™

60 tabletter. Kosttillskott med fullt fokus på ork och förbränning. Innehåller åtta vitaminer, däribland vitamin C, B2, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning. Forever Therm™ innehåller även extrakt av både grönt te, kaffe och guarana.

1x FOREVER ULTRA™

15 portioner. God shake med högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier gör att den passar lika bra som måltidsersättning vid viktkontroll som till mellanmål, proteintillskott efter träningen eller när du helt enkelt är sugen på något gott.

 Träningspass

Alla träningspass i samtliga F15-program kan utföras var och när det passar dig. I och med vår PT online kan du se och följa med i hela träningsprogrammen, från början till slut. Träningsövningarna är anpassade efter de olika nivåerna i F15 och träningsvideos underlättar för dig när du ska lära dig dem.

Övningarna, precis som träningsprogrammen, ökar i svårighetsgrad i och med att du gör framsteg med din träning. I F15 ingår dessutom även träningspass för att värma upp och varva ner. Vår PT online har du tillgång till dygnet runt.

Träningsvideorna hittar du här.


Recept

En matig sallad kan vara både mättande och god. Så här kan du göra en 500 kcal-lunch:

Koka ½ dl matvete. Servera med:

50 g lufttorkad skinka
30 g delad mozzarella
1 dl spenat
ruccolasallad
4 små plommontomater
1 msk rostade pinjenötter
Ringla över 1 tsk olivolja och pressad citron efter smak. Dekorera med färsk basilika eller timjan.

Fler recept hittar du i broschyrerna som ingår i F15-paketen. 

 

Gör vårt test och se vilket av F15:s
paket som passar din livsstil bäst!

Starta här

 

 

 

 

 

Tips på fler favoritprodukter för en aktiv livsstil. 

ARGI+™
 

ARGI+ är ett innovativt kosttillskott utvecklat speciellt för dig som lever ett aktivt liv. Det innehåller aminosyran L-arginin samt en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär, bland annat blåbär, hallon, vindruvor och granatäpple. Argi+ g er dig dessutom den dagliga dosen av vitaminerna C, D, B6, B12 och folsyra. 

 

Läs mer

Forever Ultra
 

Forever Ultra kan ersätta upp till två måltider per dag och fungerar utmärkt som frukost, lunch, middag och/eller kvällsmål. Man kan också använda Ultra som mellanmål. En portion Forever Ultra innehåller endast ca 200 kcal, men det höga proteininnehållet gör att den ger en bra mättnadskänsla. Tack vare proteininnehållet orkar du träna samtidigt som du ersätter måltider med Ultra, och proteinet gör det dessutom lättare för dig att bibehålla din muskelmassa. 

Läs mer

Forever PRO X²™ High Protein Bar

 

Sugen på något gott? Eller ett extra proteintillskott i samband med träningen? Prova då Forever PRO X²™, en god proteinbar med fyllig choklad- eller kanelsmak som är glutenfri och helt utan socker. Det höga proteininnehållet, 15 g per bar, ger en bra mättnadskänsla trots att en bar inte innehåller mer än 150 kcal. 

 

Läs mer

Aloe MSM Gel
 

Doftfri, djupgående massagegel med lugnande, stärkande och uppfriskande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter. MSM (metylsulfonylmetan) är en organisk svavelförening som finns naturligt i nästan alla kroppens celler. MSM i vår gel utvinns från trädbark.

Aloe MSM Gel är en luktfri, klar massagegel som inte fläckar. Den appliceras generöst på huden och masseras in. 

 

läs mer

Vital5 

 

Vital5 är ett smart baspaket som förenklar vägen till välmående på daglig basis. Det innehåller fem av våra mest populära kosttillskott: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic och Argi+. Du får även med ett informationsblad med tips på vägen till din sundare livsstil. 

 

Läs mer

C9

 

Lägg grunden till att må bättre och se bättre ut. C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring redan idag! 

 

läs mer

 

 

FAQ

Vi har samlat en mängd frågor och svar som vi hoppas ska hjälpa dig på vägen.

Vad är F15?

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet till nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe vera Gel (köps separat) och kan då fortsätta med ytterligare 15 dagar i nivå 2.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som kommer att hjälpa dig på din hälsosamma bana.

Hur väljer jag mellan nivåerna?

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

Välj Beginner om följande stämmer in på dig:

 • Du har inte börjat eller har nyss börjat med din träning
 • Du vill få guidning i hur du ska tänka om kost och träning för att skapa permanenta livsstilsförändringar
 • Du vill tydligt kunna mäta och följa upp dina resultat

Välj Intermediate om följande stämmer in på dig:

 • Du är regelbundet aktiv men vill ta din träning till nästa nivå
 • Du vill få hjälp med att strukturera upp din kost, träning och dina kroppsmått och vikt för att nå dina mål
 • Du vill få en komplett guidning i hur din aktiva livsstil kan få positivt permanenta resultat

Välj Advanced om följande stämmer in på dig:

 • Du är högpresterande i din träning
 • Du söker nya, tuffa utmaningar
 • Du vill få en djupare kunskap i hur kost, träning och hälsa hänger ihop och påverkar dina resultat
Behöver jag förbereda mig innan jag kör igång?

Det är bra om du bekantar dig med träningsvideorna som hör till programmet, så att du får en uppfattning om upplägget. Rensa gärna ditt skafferi på onyttiga lockelser innan du börjar, så som godis, kakor, chips och läsk. Läs igenom programmet och gör en noggrann inköpslista för de råvaror du kommer att behöva till din hälsosamma kost.  

Tränar man varje dag under programmen?

Nej, det är viktigt att du vilar mellan passen så att din kropp får en chans att återhämta sig. Rekommenderade vilodagar finns angivet i träningsschemat i varje programs broschyr.

Ska jag äta annorlunda de dagar jag vilar?

Vi rekommenderar att du följer kostrekommendationerna alla dagar under programmet, även under de dagar du vilar. 

Kan jag äta efter egna recept?

Absolut. Våra recept är endast förslag för att du ska få inspiration och förstå principen. Programmen innehåller kaloriberäknade recept och gör du egna recept kan du använda egna kaloriberäkningsverktyg och anpassa kosten därefter. 

Vad innehåller F15-paketen?

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1. Vill du sedan fortsätta med programmet till nivå 2 behöver du endast komplettera med två Forever Aloe vera Gel (köps separat) och kan då fortsätta med ytterligare 15 dagar i nivå 2.

Produkterna som ingår i F15-paketen:

 • 2 x FOREVER ALOE VERA GEL®
 • 1 x FOREVER FIBER™
 • 1 x FOREVER THERM™
 • 1 x FOREVER ULTRA™

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som kommer att hjälpa dig på din hälsosamma bana.

Vad är skillnaden på F15 och F1 och F2?

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 och F15 Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera – till skillnad på 30 dagar som F1 och F2. Det ger större valmöjligheter i och med de tre nivåerna Beginner, Intermediate och Advanced, där du väljer den nivå som bäst matchar din träningsnivå. 

Kan man använda F15 om man går på någon medicin eller är under läkarbehandling?

Om du äter medicin eller är under läkarbehandling bör du alltid rådfråga din läkare innan du börjar med nya kosttillskott och träningsprogram.

Kan man använda F15 när man är gravid/ammar?

Om du är gravid eller ammar bör du alltid rådfråga din läkare eller barnmorska innan du börjar med nya kosttillskott och träningsprogram.

Kan man göra F15 om man är under 18 år?

F15-programmet och dess ingående produkter är utvecklat och framtaget för vuxna. 

Hur ofta kan man göra programmet?

Du väljer själv hur ofta du vill göra programmet. Rent tekniskt kan du göra det så ofta du vill, utifrån dina förutsättningar. Du kan plocka olika delar av programmet om du vill fortsätta, så som kost och träning när du lärt dig hur du ska göra. Om du klarat Beginner kan du fortsätta med Intermediate och från Intermediate gå till Advanced, om du vill utmana dig ytterligare. Du kan börja var du vill i nivåerna så länge du känner att den matchar din aktiva livsstil.  

Hur är F15 anpassat till Vital5 och C9?

C9, Vital5 och F15 kompletterar varandra och är olika paket som ingår i konceptet F.I.T. Vital5 är ett smart baspaket som förenklar vägen till välmående på daglig basis. C9 hjälper dig att på kort tid komma igång med nya, bättre vanor och kan också ses som en kickstart efter en längre vila. F15 är till för att ge dig en långsiktig eller permanent livsstilsförändring. I F15 genomför du träningsprogram i olika nivåer utefter dina förutsättningar.

Hur kan jag ta reda på vad produkterna innehåller?

Vi rekommenderar alltid att du ser till innehållsförteckningen på förpackningen. Innehåll kan ändras och därför ska man alltid hålla sig uppdaterad med den senaste versionen. Du kan också se information om produkten på hemsidan eller fråga din återförsäljare.

Kommer F1 och F2 försvinna från sortimentet?

Vi har lyssnat på våra kunder och önskemål från er och har i F15 skapat ett modernt, mer anpassat och lätthanterligt program att arbeta med. De tre nivåerna i programmet och 15 dagars intervall gör det smidigt att sälja in och återkoppla till.

Lanseringen av F15 innebär att vi inte längre kommer att arbeta med F1 och F2. Programmen kommer att sluta finnas till försäljning i shopen den dag vi lanserar F15. Webbsidan för F1 och F2 kommer dock att finnas kvar till och med den 30 juni- 2017, vilket möjliggör för alla kunder att utföra och avsluta sina program.

Är F15 samma sak som F1 och F2 tillsammans?

F15 påminner mycket om F1 och F2, men det ger fler möjligheter att välja ett program som passar just dig. Det är också enklare att anpassa efter egna preferenser än F1 och F2, med sina 15 dagar per steg i respektive nivå. 

Hur länge räcker produkterna i F15?

Produkterna i F15 är anpassade att räcka till nivå 1 i 15 dagar. För att göra ytterligare 15 dagar i nivå 2 kompletterar du enkelt med två dunkar Aloe Vera Gel (säljs separat), medan övriga produkter räcker förutsatt att du följer rekommenderad daglig dosering. Önskar du andra produkter för att förenkla din aktiva livsstil har Forever flera passande produkter. Kontakta din återförsäljare eller besök vår hemsida för mer information.

Hur mycket och hur snabbt går man ner i vikt?

Hur mycket och hur snabbt du går ner i vikt är individuellt och beror till stor del på dina förutsättningar (ålder, vikt, kroppstyp, grad av fysisk aktivitet etc.). En hållbar viktkontroll innebär ett hälsosamt, långsiktigt engagemang. 

Får man pengarna tillbaka om man inte är nöjd med programmet?

Som på alla våra produkter har du som kund 90 dagars kundgaranti. Det innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd, inom 90 dagar från köptillfället.  

Kan man äta vad som helst när man gör programmet?

Våra recept är endast förslag för att du ska få inspiration och förstå principen. Programmen innehåller kaloriberäknade recept och gör du egna recept kan du använda egna kaloriberäkningsverktyg och anpassa kosten därefter. Vi rekommenderar att man följer rekommendationerna och tipsen i programmet för bästa resultat. 

Behöver man köpa till några andra produkter eller livsmedel när man gör programmet?

Du behöver komplettera med mat efter ditt kostschema. Du behöver inga redskap i Beginner, men i Intermediate och Advanced behöver du redskap till övningarna: träningsband, stol, hantlar och bänk/stepbräda. Till Advanced lägger du även till en kettlebell och aktivitetsboll. Att ha en våg och måttband hemma är en fördel. 

Vilken sorts träning innehåller programmen?

Träningspassen varierar mellan styrketräning och kondition samt uppvärmnings- och nervarvningspass, i varierande grad. Du väljer det program som bäst passat din aktiva livsstil. Kontakta din återförsäljare eller kolla in programmens träningsvideos för mer information.