Forevers guide till den perfekta julklappen

Hurtbullen, Ögonöppnaren och Äventyraren. Det är bara några av de härliga julklappsförslag vi tagit fram för att göra julshoppingen enklare för dig. Vi tipsar också om vem de kan passa för. Men du känner dina närmsta bäst, kanske vet du precis vem som ska få Guldkant i jul. 


ÄLSKLINGEN
Hur visar man den finaste hur mycket hen verkligen betyder? Ja det är varierar så klart från person till person, men här gäller det att använda både hjärta och hjärna för att få till den ultimata julklappen. Välj mellan ”Ögonsten” och ”Själsfrände”.
 

”Ögonsten”
Sonya daily skincare system – gelbaserad hudvårdsserie med fyra revolutionerande produkter som förstärker hudens naturliga lyster och ungdomliga spänst.  
+
Komplettera gärna med – en spadag tillsammans med dig, eller varför inte lite lyxig choklad och champagne.


”Själsfrände”
smoothing exfoliator – en kombination av kemiskt och manuellt exfolierande ingredienser tar effektivt bort gamla hudceller och ger huden i ansiktet nytt liv.   
+
hydrating serum – fyra olika typer av hyaluronsyra samarbetar för att både återfukta hudens yta och dessutom bibehålla fukten från insidan. Den här lilla godingen sätter en helt ny standard för din dagliga hudvårdsrutin. 
+
Komplettera gärna med – en inbokad massage.

 


MAMMA
Mamma har kanske en alldeles egen plats i hjärtat. Hon är värd lite lyx och bekvämlighet. Vi har klapparna som unnar henne det lilla extra. Paketet ”Queen Bee” blir garanterat en hjärtevärmare. 

”Queen Bee” 
infinite by Forever – peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen ger kära mor en fräsch hud med bevarad, ungdomlig känsla. Här är det fullt fokus på anti-aging som gäller – främst för torr till normal hud. Cleanser, serum, återfuktare, och hela härligheten kompletterad med ett kosttillskott för skönhet från insidan.
+
Komplettera gärna med – en ansiktsbehandling.  
 BÄSTISEN
En klippa i vått och torrt, någon som alltid finns där och ställer upp. Vad vore livet utan vänner? Visa din uppskattning med paketet ”Din stund”.

”Din stund” 
Aloe Liquid Soap – Efter en lång dags ärenden på stan är det skönt att krypa in i duschen och låta krämigt skum omsluta hela din kropp.
+
Aloe Body Lotion – en daglig lotion om passar både honom och henne, får huden att kännas mjuk och silkeslen.
+
Aloe Ever-Shield – deostick med mild doft som håller hen fräsch hela dagen.  
+
Komplettera gärna med – en tjock, mjuk handduk eller en skön morgonrock. 

 FARFAR
Farfar kan behöva lite omsorg och omtanke i jul. ”Hurtbullen” hjälper honom att hålla både ångan och humöret uppe.

”Hurtbullen” 
Forever Move – stöttar en aktiv vardag efter egen nivå. Bland annat med de trendiga ingredienserna NEM® äggskalsmembran och BioCurc gurkmejaextrakt.
+
Aloe MSM Gel – MSM, eller metylsulfonylmetan som det också heter, är en organisk svavelförening som finns naturligt i kroppens celler. Här har vi använt den i en lugnande och stärkande massagegel.
+
Komplettera gärna med – dubbar till skorna för härliga promenader, hörlurar så han kan lyssna på någon mysig pod eller kanske lite svängig musik när han är ute och går.
 BRORSAN
Är han en gamer? Kanske tillbringas det myyycket tid fram datorskärmen. Det är kul, men kan vara jobbigt för ögonen. Då är vårt paket ”Ögonöppnaren” en riktig hit.

”Ögonöppnaren” 
Forever iVision – här är det fullt fokus på ögon och syn. Med vitamin A och zink, som båda bidrar till att bibehålla normal synförmåga. Dessutom innehåller Forever iVision Lutemax® 2020, en kombination av ämnena lutein och zeaxantin. Lutein och zeaxantin finns naturligt i ögats gula fläck, den mest centrala delen av näthinnan.
+
awakening eyecream – även den tunna huden runt ögonen kan behöva lite extra omvårdnad. Här avslöjas tydligt hur vi mår; stress, sömnbrist, ålder och miljö sätter lätt sina spår. Även män behöver hudvård, låt brorsan upptäcka denna fuktighetsbevarande och uppstramande superhjälte.
+
Komplettera gärna med – Komplettera gärna med – Monopol eller något annat analogt spel, en spännande bok.

”Äventyraren” 
Om han istället är mer av en friluftsmänniska kan ”Äventyraren” vara en bättre kombo.

Aloe Lips – vind, sol, kyla; det finns mycket som kan torka ut läpparna när han är ute.
+
Aloe Propolis Creme – även resten av kroppen kan behöva en skön mjukgörande kräm som tar hand om huden efter en lång dag ute. Passar lika bra till fötter som gått och stått hela dagen.
+
Komplettera gärna med – en lyxig vattenflaska att ha med på turen.

 CHEFEN
Här har vi sannolikt en målmedveten person som vet vart hen vill och som inte ger upp. Då passar ”Fly high” som hand i handske.

”Fly high”
DX4 – hen hittar sin balans och når ett djupare välmående på fyra dagar. Positiva effekter som mental styrka och emotionell intelligens kommer att trigga hen till nya stordåd.
+
Komplettera gärna med – snygg anteckningsbok och penna, mindfullness-bok.
 


BONUSTIPS! 
Glöm inte att ta hand om dig själv i jul också. Och visst är du värd något alldeles extra. ”Guldkant” har vi tagit fram särskilt för dig.

”Guldkant”
Forever Marine Collagen – Vårt kanske mest exklusiva kosttillskott någonsin. Arbetar inifrån för att ta fram ditt allra fräschaste jag. Bra för hud, hår och naglar. Innehåller bland annat marint kollagen, koenzym Q10 och biotin.
+
Komplettera gärna med – face roller, grädden på moset i ditt alldeles egna lyxpaket. 

 

God Jul önskar Forever!